• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Maak gebruik van het prachtige 123Systeem

Ophang-Systemen.nl biedt de prachtigste schilderij ophangsystemen aan

Wilt u uw kunst ophangen zonder uw muur te beschadigen? Dan kunt u gebruik maken van het prachtige 123systeem van STAS. Op de website van Ophang-Systemen.nl kunt u de hoogwaardige 123systemen van STAS kopen. Neem op uw gemak een kijkje op de website. Onze professionele montageservice helpt u graag met het snel en juist plaatsen van het ophangsysteem. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook kunnen wij uw vragen voor u beantwoorden. Aarzel niet om ons aanbod online te bekijken voor een compleet overzicht!

123 systeem

123Systemen om uw schilderijen mee op te hangen

Het 123systeem ophangsysteem van STAS koopt u bij Ophang-Systemen.nl om uw kunst zonder boren op te kunnen hangen, weet u dat u dit veilig en betrouwbaar kunt doen aangezien wij aangesloten zijn bij Webshop Keurmerk. Een bestelling maken doet u zonder problemen. Ophang-Systemen.nl biedt bovendien een laagste prijsgarantie. U ontvangt uw bestelling binnen 24 of 48 uur bij u in huis. Ophang-Systemen.nl biedt daarnaast gratis verzending aan als u een bestelling van 50 euro of meer maakt. Al enkele duizenden klanten hebben voor ons gekozen zodat u uw canvas kunt ophangen.

Altijd zeker van de beste kwaliteit

Ophang-Systemen.nl zorgt dat u zonder problemen hoge kwaliteit schilderij ophangsystemen kunt bestellen. Wij zorgen dat u deze zo snel mogelijk in huis hebt. Wilt u iets aan ons vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor onze montageservice? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice door maandag t/m vrijdag tussen 9 en 5 uur te bellen. U kunt ons bereiken op 040 – 2558 484.