• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Bij ons koopt u veilig en betrouwbaar

Betalen met iDeal
Ophang-systemen.nl biedt de mogelijkheid met iDEAL te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet.

Vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling dient het bedrag via de bank te worden betaald onder vermelding van het bestelnummer, zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de verwerking van uw bestelling voort gezet.

Bestelling op rekening
Bedrijven, instellingen en particulieren kunnen bij Ophang-systemen.nl desgewenst op rekening kopen. Hieraan zijn de volgende voorwaarden verbonden:
* Er wordt een kredietwaardigheids-check uitgevoerd, aan de hand hiervan wordt besloten of u op rekening kunt kopen.
* Op rekening kopen is alleen mogelijk indien onze kredietverzekeraar "voldoende kredietwaardig" aangeeft.
* Bedrijven en instellingen die korter dan 6 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staan, worden niet zondermeer kredietwaardig geacht.
* Het overmaken van het factuurbedrag op het bankrekeningnummer van Ophang-systemen.nl dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum.
* Bij niet tijdige betaling mag Ophang-systemen.nl administratiekosten in rekening brengen, verhoogd met de wettelijke rente.
* De overeenkomst wordt per direct en onherroepelijk ontbonden indien de overeengekomen betalingstermijn tweemaal wordt overschreden. Vervolgens heeft u alleen de keuze voor een bestelling te plaatsen met iDeal betaling, vooruitbetaling, contante betaling of levering onder rembours.