• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Losse onderdelen

img

STAS Posterstrip Transparant 30 cm.

Prijs € 2,16
img

STAS Posterstrip Transparant 42 cm.

Prijs € 2,53
img

STAS Posterstrip Transparant 50 cm.

Prijs € 2,85
img

STAS Posterstrip Transparant 60 cm.

Prijs € 3,03
img

STAS Posterstrip Transparant 70 cm.

Prijs € 3,54
img

STAS Posterstrip Transparant 84 cm.

Prijs € 3,82
img

STAS Posterstrip Transparant 100 cm.

Prijs € 4,07

Stas Posterstrips

Een STAS poster ophangsysteem zorgt ervoor dat je interieur aankleden met mooie posters van de familie, mooie reis of een andere herinnering wel heel eenvoudig wordt! Echter kan het bevestigen van poster ophangsystemen nog wel eens lastig zijn. Wij bieden gewoon de perfecte oplossing. Maak gebruik van de sterke en luxe STAS Posterstrips!

 

 

 

 

Veelzijdig ophangen

De STAS Posterstrips zijn volledig transparant en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Aan de bovenzijde en onderzijde van de STAS Poster ophangsystemen is een unieke strip bevestigd. Binnen enkele seconden kan de poster op een professionele manier ophangen worden. De STAS Posterstrips worden per 5 stuk verkocht en zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar.

 

Stas Poster Ophangsysteem

STAS is opgericht door de broers Stas, zij komen vanuit de bouwwereld en hebben een groot zakelijk instinct. STAS gebruikt alleen de beste materialen en produceert alles in eigen beheer, de producten zijn dan ook van hoge kwaliteit en ontzettend duurzaam. Met de transparante posterstrips kun je bijna niet mis! Zo hang je altijd de mooiste objecten gemakkelijk en veilig op.