• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Bij montage door onze monteurs zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
* De montage betreft het plaatsen van de aangeboden ophangsystemen zoals aangegeven in onze offerte. Accecoires zoals koorden en haken worden los geleverd. Het ophangen van schilderijen, fotolijsten, whiteborden e.d. valt niet onder de montagewerkzaamheden, tenzij anders afgesproken.
* Monteurs van Ophang-systemen.nl moeten ongestoord kunnen doorwerken in glasdichte en opgeruimde ruimten, onder normale werkuren.
* De wanden dienen afgewerkt en vrij toegankelijk te zijn.
* De maximale plaatsingshoogte is 380 cm.
* Indien er leidingen e.d. in de wanden aanwezig zijn dient dit door de opdrachtgever gemeld te worden. Schade kan niet worden verhaald op Ophang-systemen.nl.
* Montage boven vides, trappenhallen e.d. is ter beoordeling van onze monteurs. Indien hier speciale voorzieningen voor nodig zijn behouden wij ons het recht voor onze prijzen aan te passen of de montage niet uit te voeren.
* Toeleveringen: stroom en verlichting dienen in elke ruimte voldoende ter beschikking te staan.
* Indien de omstandigheden afwijken van deze punten, behouden wij ons het recht voor om de gemaakte kosten in rekening te brengen, onze prijzen aan te passen of van de montage af te zien. Dit besluit zal altijd zo spoedig mogelijk naar onze opdrachtgever gecommuniceerd worden.