• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Bij Ophang-Systemen.nl vindt u uitstekende kwaliteit producten

Zoekt u een manier om uw schilderij te verlichten op een visueel aantrekkelijke manier? In dat geval biedt Ophang-Systemen.nl u de beste oplossing met onze STAS schilderijverlichting. Deze verlichting is snel en gemakkelijk op te hangen, wat u door onze eigen ophangservice kan laten verzorgen, dat zorgt dat u er snel van kunt genieten. Neem nu contact met ons op als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen. Ook is het natuurlijk mogelijk om ons complete aanbod in onze webwinkel te bekijken!

Prachtige schilderijverlichting van STAS bestelt u bij Ophang-Systemen.nl

Wanneer u heeft besloten om schilderijverlichting van STAS te kopen dan kunt u deze zonder problemen bij Ophang-Systemen.nl bestellen. Onze webwinkel is namelijk altijd bereikbaar en beschikt over het Webshop Keurmerk zodat u er zeker van bent dat alle klanten bij ons veilig en betrouwbaar hun aankopen doen. Wij bieden u bovendien een prijsgarantie en u heeft uw bestelling binnen 24 of 48 uur in huis. Ook zorgen wij voor een gratis verzending vanaf 50 euro. Met dank aan onze hoogwaardige dienstverlening hebben wij al enkele duizenden klanten voorzien van hoge kwaliteit STAS schilderijverlichting. Wanneer u ook een bestelling wilt plaatsen dan bent u welkom in onze webshop!

U bent altijd zeker van uitstekende service

Wilt u graag uw schilderijen goed verlichten zodat u er op elk moment van de dag optimaal van kan genieten dan nodigen wij u uit om het aanbod van Ophang-Systemen.nl online te bekijken. Wij zorgen dat uw bestelling door ons zo snel mogelijk wordt verstuurd. Onze leveringen worden verzorgd door UPS Koeriersdiensten, DHL Koeriers en TransMission. Als u een offerte wilt aanvragen of vragen heeft dan neemt u contact op met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 5 uur. Bel hiervoor met 040 – 2558 484.