• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Ophangsystemen bij Schilderijenshop

Ophang-systemen.nl heeft zorg gedragen voor de gehele levering en montage van diverse STAS ophangsystemen voor de gloednieuwe nieuwe showroom van Schilderijenshop in Geldrop (nabij Eindhoven). Onze partners van Schilderijenshop hebben ons gevraagt om hun schilderijen perfect te laten uitkomen in de nieuwe showroom, en dat is wonderwel geslaagd. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van alle verschillende schilderijen in kleur en maat, zijn de schilderijen opgehangen m.b.v. onze top STAS ophangsystemen. Veelal zijn de schilderijen ook nog eens verlicht, dit geeft een prachtige sfeer waar ze bij Schilderijenshop naar opzoek waren. 

STAS Ophangsystemen bij Schilderijenshop

Schilderijenshop in samenwerking 

Schilderijenshop heeft een zeer uitgebreide collectie betaalbare schilderijen. We kennen ze goed van Robs Grote Tuinverbouwing, waar we wekelijks samen de mooiste schilderijen prachtig ophangen. Een uitgebreide collectie schilderijen betekent uiteraard enorm veel keuze, maar hoe kies je nu een schilderij wat volledige bij je wensen en interieur past? Dat kan online via de webshop van Schilderijenshop of kijk een rond in de nieuwe showroom in Geldrop. Hier vind je zo'n 300 m2 aan schilderijen. Ze hebben o.a. de beroemde Dikke Dames schilderijen. Dus vind je het fijner om de schilderijen in het echt te bekijken, wacht dan niet langer en kom naar de nieuwe Schilderijenshop showroom. Dat de schilderijen goed zijn opgehangen, dat kunnen we garanderen. 

Ben je meer van het online shoppen? Dan kun je naar hartelust een ideaal schilderij uizoeken op de Schilderijenshop website. Mocht je het schilderij daarna willen ophangen op een manier waarbij hij zowel mooi als veilig hangt, dan kom je gewoon weer bij ons langs. Dan kiezen we samen een ophangsysteem uit wat volledig bij je wensen aansluit. 

Bekijk alle schilderijen online >