• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Voor ophangsystemen bent u welkom

Bent u op zoek naar een manier om uw schilderij op te hangen zonder te boren? In dat geval biedt Ophang-Systemen.nl terecht voor de STAS schilderijrails in ons assortiment. Dit schilderij ophangsysteem zorgt dat u het snel en professioneel kan aanbrengen. Wacht niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook bent u natuurlijk welkom om het aanbod online te bekijken!

Het STAS ophangsysteem werkt uitstekend met een foto, poster of schilderij

Voor het bestellen van STAS ophangsystemen als u uw schilderij zonder boren wilt ophangen kunt u altijd terecht op onze website. Deze beschikt over het Webshop Keurmerk zodat u er op kunt vertrouwen dat alle klanten bij ons veilig en betrouwbaar een aanschaf kunnen doen. Het is mogelijk om online een bestelling te plaatsen zodat u gemakkelijk en snel uw schilderijrails ontvangt. Wij bieden u een prijsgarantie en u heeft uw bestelling binnen 24 of 48 uur in huis. Ook zorgen wij voor een gratis verzending vanaf 50 euro. Onze hoogwaardige dienstverlening heeft er voor gezorgd dat wij al enkele duizenden klanten voorzien hebben van hoge kwaliteit STAS ophangsystemen voor schilderijen. Wilt u ook graag een schilderijrails bestellen? Neem dan op uw gemak een kijkje in onze webshop!

Wij bieden u de beste kwaliteit

Heeft u behoefte aan hoge kwaliteit ophangsystemen dan bent u welkom deze bij Ophang-Systemen.nl te bestellen. Uw bestelling wordt door ons zo snel mogelijk verstuurd. Onze leveringen worden verzorgd door UPS Koeriersdiensten, DHL Koeriers en TransMission. Voor een offerte of vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 5 uur. Bel hiervoor met 040 – 2558 484.