• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

De gepatenteerde schilderij ophangsystemen van STAS zijn in te delen in twee categorieën.
• Ophangsystemen voor wandmontage
• Ophangsystemen voor plafondmontage

Schilderij ophangsysteem voor wandmontage

Na het monteren van de ophangrail kan de STAS cobra (met perlon koord of de staalkabel) op elk gewenst punt in de rail worden gehaakt. De STAS cobra zorgt ervoor dat u flexibel uw schilderijen en wanddecoraties naar links of naar rechts kunt verplaatsen. Aan het perlon koord of de staalkabel bevestigt u een haak, zoals de STAS zipper of STAS smartspring, waarna u de haak eenvoudig op de gewenste hoogte brengt door deze over het koord te schuiven.

Beschikbare systemen in deze categorie:

Stas Minirail
Als u een elegant, nauwelijks opvallend schilderij ophangsysteem wilt hebben, kiest u voor het Stas Minirail systeem.

Stas Cliprail
Als u een degelijk, no-nonsens, ophangsysteem wilt hebben, kiest u voor het Stas Cliprail systeem.

Stas Cliprail Max
De Stas Cliprail Max heeft een extra flens die zorgt voor een maximaal strakke aansluiting tegen het plafond. Plafond, wand en ophangsysteem worden.

Stas Cliprail Pro
Door het dikwandige profiel is de Stas Cliprail Pro uitermate geschikt om zwaardere kunstwerken op te hange

Stas J-Rail
Stas J-Rail is ideaal voor het wisselen van schilderijen op hoge wanden


Stas J-Rail Max
Voor de zware schilderijen. Simpel en solide. Het Stas J-Rail Max systeem wordt met name gebruikt voor professionele toepassingen in galerieen en musea wereldwijd.

Stas Plaster Rail
Stas Plasterrail is het enige ophangsysteem dat volledig geintegreerd kan worden in een nieuw te bouwen c.q. te stucen muur.

 Lees meer over het betreffende schilderij ophangsysteem door op de links te klikken.

Schilderij ophangsystemen voor wandmontage met geintegreerde verlichting

Beschikbare systemen in deze categorie:
 

Stas Multirail
Als u een veilig en multifunctioneel schilderij ophangsysteem met geintegreerde verlichtingsmogelijkheid 12V wilt hebben, kiest u voor Stas Multirail.

Stas Multirail Crown
Een systeem met geintegreerde verlichtingsmogelijkheid 12V die perfect te verwerken is door de rail te integreren in een ornamentslijst naar wens.

Stas Multirail Max
Is voorzien van een geintegreerd verlichtingsysteem 12V. De Rail heeft een extra flens welke zorgt voor een maximaal strakke aansluiting tegen het vlakke plafond. Plafond, wand en ophangsysteem worden 1.

 Lees meer over het betreffende schilderij ophangsysteem door op de links te klikken.

Schilderij ophangsysteem voor plafondmontage

Stas U-Rail
Is speciaal ontwikkeld om in een handomdraai van het systeemplafond een flexibel ophangsysteem te maken. De rail wordt bijna onzichtbaar op de houten kantlat van het plafond gemonteerd.

Schilderij ophangsysteem voor plafondmontage met geintegreerde verlichting

Stas Multirail Flat
Systeem met geintegreerde verlichtingsmogelijkheid 12V dat nagenoeg onzichtbaar is weg te werken in stucwerk of een platte sierlijst. Ook Stas heeft een assortiment sierlijsten welke gebruikt kunnen worden om de rail strak te integreren in de ruimte.

Stas U-Rail Multi
Ideaal voor het ophangen en verlichten van kunstwerken. De rail wordt op de houten kantlat van een systeemplafond gemonteerd.

Lees meer over het betreffende schilderij ophangsysteem door op de links te klikken.

Stas Multirail ophangsystemen

Voor zowel wandmontage als plafondmontage zijn er railsystemen verkrijgbaar met 12 Volt leidingen in de ophangrail waardoor u uw schilderijen direct vanuit het ophangsysteem kunt verlichten. Door de bijbehorende armaturen met LED of halogeenlampen direct in de rail te plaatsen kunt u uw wanddecoraties eenvoudig en zonder zichtbare kabels uitlichten.
Het is ook mogelijk om een LCD TV (12 volt flatscreen TV) op te hangen en gelijktijdig van stroom te voorzien met dit railsysteem. Door het STAS multirail ophangsysteem te gebruiken bent u verlost van slordige kabels!

Bekijk de diverse producten op onze website. Er is zeker een schilderij ophangsysteem in ons assortiment voor uw situatie, dat voldoet aan uw wensen!