• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

STAS heeft diverse schilderij ophangsystemen ontwikkeld om uw wanddecoraties, zoals fotolijsten, schilderijen of andere kunstwerken, te verlichten. STAS picture hanging systems biedt een breed scala aan railsystemen welke voor zowel het ophangen als het verlichten van schilderijen gebruikt kunnen worden.

Voor zowel wandmontage als plafondmontage zijn er ophangsystemen beschikbaar met 12 volt stroomleidingen direct in het railsysteem, waardoor u uw kunst direct vanuit het ophangsysteem kunt verlichten. De speciaal ontwikkelde STAS verlichtingsarmaturen kunnen op ieder gewenste plek direct in de schilderijrails geplaatst worden.

schilderij verlichting

Wandmontage systemen: schilderij ophangsysteem + schilderij verlichting

STAS multirail: wanneer u op zoekt bent naar een veilig en multifunctioneel schilderij ophangsysteem met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheid , dan is de STAS multirail een ideale oplossing. STAS multirail crown: is perfect te verwerken door de rail te integreren in een ornamentlijst naar wens en kan op deze wijze bijna onzichtbaar worden weggewerkt. STAS multirail max: dit stevige ophangsysteem is ontwikkeld voor de perfectionist. De rail heeft een extra flens welke zorgt voor een maximaal strakke aansluiting tegen het vlakke plafond. Plafond, wand en multifunctioneel ophangsysteem worden één.

Plafondmontage systemen: schilderij ophangsysteem + schilderijverlichting

STAS multirail flat is nagenoeg onzichtbaar weg te werken in stucwerk of een platte sierlijst. STAS heeft een assortiment sierlijsten welke gebruikt kunnen worden om de rail strak te integreren in de ruimte. STAS u-rail multi kan op de houten kantlat van een systeemplafond worden gemonteerd.

Verlichtingsarmaturen

De STAS lichtarmaturen zijn leverbaar in drie uitvoeringen. Het ‘sirius’ armatuur heeft een lengte van 40, 50 en 65 cm. Het ‘signo’ armatuur is gebogen en heeft een lengte van 70 cm. Het ‘classic’ armatuur welke verkrijgbaar is in chroom en de kleur wit, verkrijgbaar in een lengte van 50 en 70 cm.
Alle STAS lichtarmaturen klikt u gemakkelijk op elke gewenste plaats in de rail om uw wanddecoraties en schilderijen met de STAS LED of halogeen lampen uit te lichten. De verlichtingsarmaturen zijn geschikt voor alle STAS multirail 12Volt railsystemen.

 

Draadloze schilderijverlichting

Het STAS multirail railsysteem is een wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem met 12 volt leidingen. Binnen in de schilderijrails lopen stroomleidingen waardoor u niet alleen uw wanddecoraties kunt ophangen, maar ook direct vanuit het ophangsysteem uw lijsten kunt verlichten!
Op ieder gewenste plaats kunt u eenvoudig verlichtingsarmaturen direct in het railsysteem klikken om uw schilderijen met LED of halogeenlampen te belichten. Hierdoor bent u verlost van slordige stroomkabels! Het 12-Volt systeem wordt gevoed door een 18W, 60W of 96W Adapter

schilderij verlichting

Schilderijlampen

Er zijn diverse LED en halogeen lampjes verkrijgbaar voor de STAS lichtarmaturen, in verschillende wattages, om uw schilderij optimaal te belichten.

STAS mulitrail halogeen 20W Alutech. Kleur: warm white. Levensduur: 3000 uur.
STAS multirail powerled 1.5W. Kleur: cool warm white. Levensduur: 20.000 – 50.000 uur. Deze lamp geeft een breed diffuus lichtpatroon. De output is het equivalent van een reguliere 10W lamp.
STAS multirail powerled 4W. Kleur: warm white. Levensduur: 20.000 uur. De output is het equivalent van een reguliere 20W lamp.