• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Stas Minirail ophangsystemen online bestellen

Bezoek de website van Ophang-Systemen.nl

Heeft u een schilderij, foto of poster die u op wilt hangen zonder schade aan uw muur door het boren van een gat voor de haak? Dit kunt u doen met de prachtige STAS ophangsystemen die Ophang-Systemen.nl in het assortiment heeft. Met de STAS minirail is het mogelijk om uw kunst op te hangen zonder dat u uw woning hoeft te beschadigen. Wanneer u de website bezoekt vindt u hier een compleet overzicht van de beschikbare ophangsystemen. Onze eigen montageservice zorgt ervoor dat het systeem snel en professioneel wordt geplaatst. Neem contact met ons op als u hiervoor een vrijblijvende offerte wilt. U kunt altijd het aanbod online bekijken!

Stras Minirail

Uitstekende STAS ophangsystemen

Ophang-Systemen.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk om u er te van verzekeren dat u bij ons veilig en betrouwbaar een online aanschaf van STAS producten kunt maken. U kunt een online bestelling gemakkelijk en snel maken. Bij Ophang-Systemen.nl bent u zeker van een laagste prijsgarantie. U heeft uw bestelling binnen 24 of 48 uur in huis. Maakt u een bestelling van 50 euro of meer, dan kunt u profiteren van onze gratis verzending. U bent bij ons zeker van uitstekende dienstverlening, waarmee wij al enkele duizenden klanten hebben weten te voorzien van hoge kwaliteit ophangsystemen. U vindt in onze webshop de beste STAS ophangsystemen zoals de STAS minirail.

Altijd zeker van scherpe prijzen

Wanneer u op zoek bent naar hoge kwaliteit ophangsystemen dan kunt u deze bestellen bij Ophang-Systemen.nl. Wij zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Dankzij onze samenwerking met UPS Koeriersdiensten, DHL Koeriers en TransMission wordt bestelling goed bij u afgeleverd. Wilt u graag een vrijblijvende offerte voor ons montageteam of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 5 uur. Bel hiervoor met 040 – 2558 484.