• Alles direct uit voorraad leverbaar Voor 11:00 uur? Morgen in huis

  • Al 10 jaar de beste webshop voor ophangsystemen in Nederland

  • Hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze video uitleghier.

Het juiste ophangsysteem voor ieder gebouw

Bent u op zoek naar de juiste schilderij ophangsystemen voor uw gebouw? Wij kunnen u helpen met het vinden van de beste oplossing. Met onze geruime ervaring in het leveren en monteren van ophangsystemen zijn wij de partner voor ieder project, nieuwbouw of renovatie. Voor het traject van inmeten, het maken van een offerte, tot het monteren van de gewenste systemen, heeft de klant bij ons maar een aanspreekpunt die alles begeleidt. Zo kunnen wij een zeer snelle en correcte service waarborgen.

Wenst u advies of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor uw project neem dan gerust contact met ons op via 040-2558484. U kunt ook een email sturen naar info@ophang-systemen.nl of met ons chatten (zie chat button).
Hieronder ziet u een overzicht van enkele van de projecten die wij reeds hebben voorzien van een perfecte oplossing voor het ophangen van kunst, foto's etc.

Schilderijenshop en Ophang-systemen.nl

Schilderijenshop

Ophang-systemen.nl heeft zorg gedragen voor levering en montage van de diverse ophangsystemen voor de nieuwe showroom van Schilderijenshop in Geldrop (nabij Eindhoven).
We wensen alle bezoekers veel kijk en koopplezier in de nieuwe showroom. Lees meer..

Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting

Bij Museumpark Orientalis heeft men gekozen voor het STAS Multirail ophangsysteem met verlichting. Hiermee kunnen zij de kunstwerken eenvoudig en flexibel ophangen en verlichten.
In combinatie met de verplaatsbare halogeen spots is dit het ideale ophangsysteem voor de expostieruimtes van dit museum.
Wij wensen de gebruikers van dit ophangsysteem en de bezoekers van dit schitterende museum veel plezier van de getoonde kunst aan dit ophangsysteem. 

Nieuwbouw Trainingscomplex Papendal van Voetbalclub Vitesse

Papendal

In opdracht van Vitesse hebben wij voor de nieuwbouw van het trainingscomplex Papendal zorg gedragen voor de levering van het Stas U-rail systeem. Door het gebruik van dit praktische ophangsysteem kunnen alle gebruikers van het schitterende trainingscomplex felxibel kunst en foto's ophangen, zonder daarvoor onnodige gaten in de muren te moeten boren.
Wij wensen alle gebruikers van Trainingscomplex Papendal veel plezier en gemak van het Stas U-rail schilderij ophangsysteem.


 Ter MeerenNieuwbouw Woonzorgcentrum Ter Meeren in Neerijse (B)

In opdracht van Ter Meeren VZW hebben wij voor de vervangingsnieuwbouw zorg gedragen voor de levering van het Stas Minirail systeem. Door het gebruik van dit compacte ophangsysteem kunnen alle toekomstige bewoners van dit nieuwe woonzorgcentrum optimaal genieten van kunst aan de muur, zonder daarvoor onnodige gaten in de muren te moeten boren.
Wij wensen alle gebruikers en nieuwe bewoners van Woonzorgcentrum Ter Meeren veel plezier en gemak van het Stas Minirail schilderij ophangsysteem.

 

Nieuwbouw Multifuntionele Accommodatie in Veldhoven

MFA

In opdracht van Stimulans Veldhoven hebben wij voor het nieuwe MFA gebouw het Stas Cliprail en het Stas U-Rail geleverd. Het is een zeer goede keuze geweest om in dit gebouw te kiezen voor een volledig flexibele oplossing voor het ophangen van wanddecoraties. Hier kunnen zo'n 500 kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar wekelijks genieten van o.a. al het moois aan de wand.
Wij wensen alle gebruikers van het MFA Noord gebouw veel plezier en gemak van het Stas schilderij ophangsysteem.


Nieuwbouw Serviceflats WZC Ten Boomgaarde in Brugge

Ten Boomgaarde

In opdracht van Ibens Bouw en Ondersteuning hebben wij de 19 nieuwe serviceflats van WZC Ten Boomgaarde in Sint-Michiels brugge voorzien van een compllet schilderij ophangsysteem, de Stas Minirail. Het is voor de nieuwe bewoners nu mogelijk geworden om hun kunstwerken en overige wanddecoratie snel, eenvoudig en volledig variabel op te hangen.
Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier en gemak van het Stas Minirail ophangsysteem.

Renovatieproject trouwkapel De Burgh in Eindhoven

In opdracht van Ontmoetings- en bezinningscentrum Sint Joseph hebben wij zorg gedragen voor de levering en montage van het Stas Cliprail Pro ophangsysteem en bijbehorende accessoires. De kapel is volledig verbouwd tot auditorium waar verschillende kunstenaars hun werken kunnen exposeren. De kapel, die ligt op het terrein van het Glorieuxpark, is nu klaar voor een nieuw tijdperk.
Wij wensen de gebruikers van het Stas Cliprail Pro ophangsysteem veel plezier van de geweldige ruimte in dit unieke gebouw.

Nieuwbouwproject Brandweer Gooi en Vechtstreek te Hilversum

Brandweer

In opdracht van Brandweer Gooi en Vechtstreek hebben wij zorg gedragen voor de levering van diversen schilderij ophangsystemen en bijbehorende accessoires. O.a. de U-Rail en Multirail Flat systemen zijn toegepast in het moderne gebouw.
Wij wensen het personeel van Brandweer Gooi en Vechtstreek veel plezier van hun nieuwe onderkomen voorzien van het handige Stas systeem.

Nieuwbouwproject Wijkpunt De Balade in Waalwijk

De Balade

In opdracht van Casade wooncorporatie hebben wij zorg gedragen voor de levering en montage van het U-Rail schilderij ophangsysteem in het wijkgebouw De Balade te Waalwijk.Naast het leveren van de ophangsystemen werd gekozen voor enkele van onze whiteborden en diverse andere accesoires.
Wij wensen het personeel van Casade veel plezier van het handige U-Rail systeem.

Renovatieproject De Vier Geuzen te Maassluis

De vier geuzen

In opdracht van ERA Contour BV verzorgt Ophang-systemen.nl de levering en montage van het Cliprail Max schilderij ophangsysteem voor het renovatieproject van De Vier Geuzen te Maassluis.
Het betreft hier een mix van huur- en koopappartementen met het totale aantal van 112 stuks.
Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier van de nieuwe woningen met het geweldige Stas Cliprail Max systeem.

Nieuwbouwproject "Socrates-gebouw" Stedelijk Gymnasium Leiden

Stedelijk gymnasium Leiden

In opdracht van Bouwbedrijf Paardekooper verzorgt Ophang-systemen.nl voor het nieuwe gebouw van het Stedelijk Gymnasium Leiden, het Socrates-gebouw, het ideale schilderij ophangsysteem voor systeemplafonds, Het U-Rail systeem.
De levering en montage van het U-Rail systeem voor alle lokalen en openbare ruimtes heeft in een dag plaats gevonden. Een perfecte communicatie en planning is hieraan vooraf gegaan.
Wij wensen het personeel en alle leerlingen van deze school veel plezier van het U-Rail schilderij ophangsysteem.

Nieuwbouwproject Quarto Kassasystemen

QuartoNa een prettig gesprek, waarin de behoeften van de klant zijn geinventariseerd, is gekozen voor levering en montage van het U-Rail schilderij ophangsysteem voor alle kantoren en werkplaatsruimten.
Voor de centrale hallen en de directiekantoren is gekozen voor het U-Rail Multi ophangsysteem met verlichting. Hierbij is gebruik gemaakt van LED verlichting, waarmee Quarto BV perfecte en ultra zuinige schilderij verlichting in huis heeft gehaald. Dit in combinatie met de jusite kunstwerken zorgt voor een unieke uitstraling en een zeer prettige werkomgeving.
Wij wensen alle medewerkers van Quarto BV veel plezier van het schilderij ophangsysteem.

Wiegerinck Architecten kiest voor Ophang-systemen.nl

Wiegerick

Voor het geweldige nieuwe bedrijfspand van Wiegerinck Architecten in Arnhem is gebruik gemaakt van diverse ophangsystemen. Voor iedere ruimte is gekeken naar het meest geschikte systeem.
Ophang-systemen.nl heeft zorg gedragen voor levering en montage van de diverse ophangsystemen.
Wij wensen de medewerkers van Wiegerinck Architecten veel plezier van de schilderij ophangsystemen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van projecten die Ophang-systemen.nl de afgelopen periode heeft voorzien van STAS schilderij ophangsystemen. Naast deze projecten hebben wij ook talloze particuliere panden voorzien van de modernste ophangsystemen.

Mocht u geinteresseerd zijn en meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.